GVC 
 Office Space 
 Sofia 
 

What we did | interior design

For whom | GVC 

Where | Sofia - Bulgaria

When | 2017

Size | 2500 sq.m

CONTEXT | When we talk about GVC office space, we talk about transparency. This client wanted the ultimate light space to convey his idea of breaking down boundaries between different business departments. In addition to that, the atmosphere had to reflect Sofia’s young team spirit.

SOLUTION | We love simple solutions and the ones combining many functions in 1. So we made those super soft curtains in the meeting rooms, creating opportunity to keep the space as transparent as possible when meeting rooms not in use and, at the same time, making it possible to find sweet privacy spot. Curtains served as great acoustic absorber and added our all-time favorite interaction twist to the space’s character: due to different colors and depending on their position, they were able to completely transform the atmosphere in the office.