Paysafe DEV Teams 
 Office Space  
 Sofia 
 

What we did | interior design

For whom | Paysafe

Where | Sofia - Bulgaria

When | 2016

Size | 2100 sq.m

CONTEXT | Now. That task seemed impossible. But that was also why we worked on this project with so much passion – our favourite commissions often seem impossible.

 

Just to clarify. That had to be an office with a dominant open space, but also with a hint of privacy. A space quiet enough. Without ANY walls. You got the idea.

SOLUTION | Removable walls, which are also acoustic panels. Thanks to them, the team was able to choose between private working stations and sharable working space. We’ve also put a lot of moving whiteboards and white writing walls, and our favourite decoration: absolutely authentic handmade t-shirts from the World Cup!